Десятки туристів постраждали в результаті аварії автобуса в Мачу-Пікчу в Перу

Десятки туристів постраждали в результаті аварії автобуса в Мачу-Пікчу в Перу

15:32 Вересень 18, 2024

Події 163 3 хвилини

Magyar

Близько 30 туристів отримали переломи кісток та інші серйозні травми в результаті аварії автобуса на шляху вниз із цитаделі інків Мачу-Пікчу на півдні Перу, повідомила місцева поліція.

«Маємо 30 травмованих туристів, усіх їх доставили до обласного центру Куско», – повідомив представник поліції ЗМІ. Поліція та місцеві жителі надали першу допомогу постраждалим, яких згодом доставили до медичного центру в Агуас-Кальєнтес.

Your Website Title
How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

Аварія сталася, коли водій автобуса, який їхав по звивистій дорозі, що з’єднує місце археологічних розкопок із сусіднім містом Агуас-Кальєнтес, не впорався з керуванням і скотився з 15-метрового схилу. Щонайменше двадцять туристів, у тому числі громадяни Мексики, Італії, Чилі та Гватемали, були госпіталізовані з численними переломами. Інші отримали забої різних частин тіла. Серед постраждалих двоє громадян Японії та один громадянин Китаю.

Місцеві жителі опублікували в соцмережі кілька відео з місця події.

Згідно із заявою власника автобуса, який представляє компанію Conssetur, транспортний засіб зазнав дорожньої пригоди «через необережність», якої припустився на зворотному шляху з Мачу-Пікчу. Поліція почала розслідування для встановлення причини аварії, додали в компанії.

Мачу-Пікчу щодня відвідує в середньому 4500 туристів. Цитадель, яка є об’єктом всесвітньої спадщини з 1983 року, розташована за 130 кілометрів від Куско на висоті 2438 метрів, вона була побудована в 15 столітті за наказом імператора інків Пачакутека (1438–1470).

(MTI)

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня