У Кельні знову пролунав вибух

У Кельні знову пролунав вибух

12:17 Вересень 19, 2024

Події 4 2 хвилини

Magyar

Черговий вибух стався о 5 годині ранку за місцевим часом у центрі міста, на вулиці Еренштрассе, де є багато магазинів і квартир. Місце події знаходиться лише за сотню метрів від того, де стався вибух два дні тому. Як повідомляють ЗМІ, поранення отримав один випадковий перехожий. Була використана речовина, як і під час інциденту в понеділок.

У середу в Кельні вдруге за тиждень стався невеликий вибух, повідомляє Deutsche Welle. Місцева телекомпанія WDR повідомила – щонайменше один випадковий перехожий отримав поранення та була використана речовина, подібна до тієї, що була застосована в понеділок.

Кельн: Два вибухи за два дні 

У понеділок рано-вранці в центрі міста Кельн пролунав вибух. Детонація сталася перед нічним клубом Vanity Club, і, згідно з повідомленнями преси, це був навмисний напад: камери  спостереження зафіксували, як людина в толстовці з капюшоном поставила сумку біля входу в будівлю, а потім у поспіху пішла геть. Згодом пакет загорівся і вибухнув.

Матеріальні збитки значні. За даними Bild – близько 100 тисяч євро.

53-річний чоловік отримав незначні тілесні ушкодження, його вже виписали з лікарні. Правоохоронці не вказали, чи є зв’язок між двома вибухами.

Протягом останніх місяців на землі Північний Рейн-Вестфалія було кілька вибухів, які пов’язують із різними бандами. 

(vg.hu)

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня