На Ужгородщині викрито групу наркоторговців, затримано 8 осіб

На Ужгородщині викрито групу наркоторговців, затримано 8 осіб

13:52 Вересень 20, 2024

Події 122 3 хвилини

У ході проведення заходів щодо протидії наркозлочинності співробітники кримінальної поліції у співпраці зі слідчими викрили діяльність групи осіб, які займалися торгівлею наркотиками у межах Ужгородського району.

Наразі поліцією затримано 8 осіб віком від 24 до 41 року, серед яких четверо чоловіків та четверо жінок. Окрім цього, п’ятеро із членів цієї групи вже раніше судимі.

За оперативними даними поліції щоденний прибуток зловмисників з торгівлі метамфетаміном складав майже 40 тисяч гривень, відповідно орієнтовно 1 млн 200 тисяч гривень протягом місяця.

В ході проведення негласних заходів правоохоронцям вдалося задокументувати понад десяток фактів продажу зловмисниками наркотовару.

Для припинення діяльності цього наркоугруповання та отримання додаткових доказів у справі було проведено 14 санкціонованих судом обшуків. За результатами слідчих дій з незаконного обігу вдалося вилучити вже розфасовані наркотики, а саме метамфетамін, канабіс та пігулки «Екстазі».

Наразі підозрюваних, відповідно до статті 208 КПК України, поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Їх дії в поліції кваліфікували за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Тривають заходи для встановлення та затримання можливих співучасників злочину.

Заходи з викриття проводили співробітники кримінальної поліції та слідчі Відділення поліції № 2 Ужгородського РУП, у співпраці з оперативниками Управління карного розшуку та Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Закарпатській області, за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня