У Лівані заявили про 182 загиблих внаслідок удару Ізраїлю

У Лівані заявили про 182 загиблих внаслідок удару Ізраїлю

20:14 Вересень 23, 2024

Події 0 2 хвилини

З ранку 23 вересня Ізраїль знову завдав ударів по об’єктах Хезболли в Лівані. ЦАХАЛ заявив про ураження понад 300 об’єктів. У Лівані повідомили, що жертвами атаки стали майже дві сотні людей.

Про це пише Reuters з посиланням на міністерство охорони здоров’я Лівану.

Повідомляється, що 23 вересня Ізраїль завдав авіаударів по сотням об’єктів Хезболли на півдні Лівану. Перед завданням ударів ліванці були попереджені про те, що їм необхідно евакуюватися з районів ймовірних атак.

За сьогодні щонайменше 182 особи загинули та 727 отримали поранення, у тому числі жінки, діти та медики, пише агентство.

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант заявив, що удари триватимуть доти, доки жителі півночі (Ізраїлю, – ред.) не зможуть безпечно повернутися до своїх будинків.

За даними ЗМІ, вже майже 60 тисяч ізраїльтян залишили свої будинки на півночі Ізраїлю через постійні перестрілки між Хезболлою та ЦАХАЛ.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня