Біля берегів Сенегалу знайшли корабель із тілами, що розкладалися

Біля берегів Сенегалу знайшли корабель із тілами, що розкладалися

11:45 Вересень 25, 2024

Події 193 2 хвилини

Magyar

Біля узбережжя Сенегалу на човні було виявлено щонайменше 30 тіл, інформує місцева влада. Військово-морський флот отримав повідомлення про корабель, що дрейфує у воді приблизно за 70 кілометрів від столиці, Дакара, йдеться у дописі військової адміністрації на платформі Х.

У повідомленні зазначається, що операція з порятунку, ідентифікації та передачі тіл надзвичайно ускладнена через стан розкладання. Жертви, ймовірно, дрейфували в Атлантичному океані кілька днів, перш ніж їх знайшли рибалки.

Коли і звідки вирушило судно і скільки людей було на борту, поки невідомо. Власник човна з Дакару розповів BBC, що рибалки, які виходять у море на відстань понад 60 кілометрів від узбережжя, часто стикаються з човнами, які дрейфують на воді, наповнені бездиханними тілами, і що така ситуація нестерпна: «Слід уникати таких подорожей. Це своєрідне самогубство. Сумна доля. Звичайно, я не підтримую таку форму еміграції, але люди в розпачі».

Джерело

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня