Окупанти випустили по Україні майже 80 «Шахедів» та шість ракет: скільки збила ППО

Окупанти випустили по Україні майже 80 «Шахедів» та шість ракет: скільки збила ППО

13:09 Вересень 26, 2024

Події 0 2 хвилини

Magyar

Росія в ніч на 26 вересня випустила по Україні шість ракет різних типів та 78 дронів-камікадзе. Сили ППО знищили більшість ворожих цілей.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Повітряні сили ЗСУ у Telegram.

Цієї ночі ворог атакував Сумську область двома ракетами невстановленого типу з Бєлгородської області, Одеську область – чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59/69 з акваторії Чорного моря. Також окупанти випустили по Україні 78 ударних дронів (пуски були з Приморсько-Ахтарська, Орела, Курська).

Сили протиповітряної оборони знищили чотири керовані авіаційні ракети Х-59/69 та 66 ударних дронів. Вісім ворожих безпілотників були локаційно втрачені, один повернувся в Росію, ще один досі намагаються збити.

ППО працювала у 14 областях України, а саме у Дніпропетровській, Харківській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Хмельницькій, Івано-Франківській, Сумській, Полтавській, Миколаївській, Одеській, Херсонській та Харківській.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня