У лісах на Прикарпатті виявили тіла двох грибників

У лісах на Прикарпатті виявили тіла двох грибників

19:59 Жовтень 12, 2024

Події 6 2 хвилини

На Прикарпатті сталося два летальні випадки серед грибників. Про це повідомила пресслужба ДСНС в Івано-Франківській області в суботу, 12 жовтня.

Вранці в лісах Калуського та Коломийського районів було виявлено тіла двох грибників. 

11 жовтня рятувальники в Калуському районі шукали чоловіка 1963 року народження, який пішов по гриби в ліс біля села Завій Новицької громади. Уранці 12 жовтня місцеві жителі знайшли його тіло. Пошукові операції проводили з використанням безпілотників та кінологів із собаками.

Також 12 жовтня до рятувальників звернулися родичі жителя Коломийського району 1971 року народження, який зник після того, як пішов збирати гриби біля села Товмачик. Його тіло виявили наступного ранку та доставили до села.

Рятувальники нагадують грибникам: не йдіть у ліс, якщо погано почуваєтеся, завжди майте з собою аптечку першої допомоги, не вирушайте в незнайомі місця і уникайте походів за несприятливих погодних умов.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня