У Києві росіянин продавав кілограми наркотиків

У Києві росіянин продавав кілограми наркотиків

18:50 Жовтень 19, 2024

Події 45 2 хвилини

У чоловіка вилучили 26 згортків з психотропною речовиною – PVP, яку він мав намір збути шляхом розкладання закладок.

Правоохоронці затримали у Києві 29-річного громадянина РФ, у якого вилучили амфетамін, психотропи PVP та канабіс. Про це напередодні повідомила столична прокуратура.

„У чоловіка вилучили 26 згортків з психотропною речовиною – PVP, яку він мав намір збути шляхом розкладання закладок. Під час невідкладного обшуку за місцем його проживання знайшли та вилучили 1,2 кг канабісу, близько 1,5 кг амфетаміну, близько 100 гр PVP”, – йдеться у повідомленні.

Загальна маса вилучених речовин становить близько 3 кг. Загальна вартість наркотиків за цінами чорного ринку складає близько 1 млн гривень.

Росіянину повідомили про підозру за фактом незаконного придбання та зберігання особливо небезпечних психотропних речовин з метою збуту в особливо великих розмірах (ч.3 ст.307 КК України). Йому загрожує позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня