Поліцейські викрили жінку, яка вчинила наругу над могилами військових у Львові

Поліцейські викрили жінку, яка вчинила наругу над могилами військових у Львові

13:48 Жовтень 23, 2024

Події 0 2 хвилини

Львів’янці, яка вчинила наругу над могилами військовослужбовців на Личаківському кладовищі, загрожує п’ять років ув’язнення.

Про це повідомила у Фейсбуці поліція Львівської області.

“Поліцейські встановили особу зловмисниці, причетної до вчинення наруги над могилами Героїв у Львові. За скоєне 48-річній львів’янці загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі”, – йдеться у дописі.

У поліції зазначили, що повідомлення про наругу над могилами військовослужбовців на полі Почесних поховань №76 Личаківського кладовища надійшло в поліцію вранці 20 жовтня. Правоохоронці встановили, що на 39 могилах були розкидані квіти, вінки та лампадки.

За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня