У Пакистані смертник здійснив теракт, восьмеро людей загинуло

У Пакистані смертник здійснив теракт, восьмеро людей загинуло

14:03 Жовтень 28, 2024

Події 0 2 хвилини

Magyar

Вісім людей, у тому числі шість співробітників правоохоронних органів, загинули в місті Мір-Алі на північному сході Пакистану, коли терорист-смертник під’їхав до них на мотоциклі-рикші та підірвав себе.

Речник поліції повідомив, що внаслідок теракту загинуло четверо поліцейських і двоє прикордонників, ще п’ятеро людей отримали поранення, троє з яких перебувають у критичному стані.

Відповідальність за теракт взяла на себе раніше невідома менша терористична організація, близька до афганського «Талібану». 

Це не перший випадок, коли пакистанські бойовики, які дотримуються ідеології афганського «Талібану», атакують поліцейських у гірській місцевості на афгансько-пакистанському кордоні. Минулого тижня десятеро пакистанських поліцейських були вбиті під час аналогічної атаки, здійсненої також на блокпосту.

(hirado.hu)

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня