На Закарпатті викрито двох організаторів нелегального трафіку

На Закарпатті викрито двох організаторів нелегального трафіку

17:34 Березень 16, 2023

Події 643 2 хвилини

Оперативники спецслужби встановили, що до протиправної діяльності причетні двоє мешканців Берегівського району, один з яких – уже засуджений за незаконне переправлення осіб через державний кордон.

Чоловіки планували підвозити потенційних «клієнтів» безпосередньо до державного кордону та допомагати їм безперешкодно перетинати рубіж.

Вартість своїх «послуг» ділки оцінили в 20 тисяч гривень з одного «ухилянта».

Однак, співробітники СБУ завадили цим намірам – викрили обох організаторів злочину під час спроби організувати незаконний перетин кордону поза пунктами пропуску.

Обом чоловікам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності винних осіб.

Викриття злочину здійснювалося спільно з офіцерами головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону, співробітниками Берегівського районного управління поліції за процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури.

Інформує пресслужба УСБУ в Закарпатській області.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
baner 1 baner 2
Новини дня