«Я вас уб’ю!»: у Рахові п’яний чоловік накинувся з ножем на поліцейських

«Я вас уб’ю!»: у Рахові п’яний чоловік накинувся з ножем на поліцейських

13:24 Січень 9, 2020

Події 2669 2 хвилини

У Рахові під час документування вуличної бійки один із її учасників, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, кинувся з ножем на поліцейських. Аби зупинити нападника, правоохоронцям довелося застосувати табельну вогнепальну зброю та спецзасоби. Хулігана затримано, за даним фактом розпочато досудове розслідування.

Учора, 8 січня, близько 21-ї години в поліцію Рахова надійшло повідомлення про вуличну бійку.

На місце події прибула група реагування патрульної поліції та наряд поліції охорони. Коли правоохоронці опитували потерпілого, з’явився невідомий у капюшоні з ножем. З криками «Я вас уб’ю!» чоловік кинувся на поліцейських. На застереження правоохоронців не реагував, а зупинився лише після того, як один із поліцейських застосував табельну вогнепальну зброю, зробивши попереджувальний постріл в повітря.

Нападника затримали і в наручниках доставили у відділення поліції. Знаряддя скоєння злочину – ніж – вилучено.

Хуліганом виявився 24-річний житель Рахова. Молодий чоловік був п’яний, медекспертиза виявила в нього 2,15 проміле алкоголю, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня