Скотланд-Ярд змінить режим охорони принца Гаррі та його сім'ї

Скотланд-Ярд змінить режим охорони принца Гаррі та його сім'ї

21:03 Січень 9, 2020

Події 3155 2 хвилини

Поліція Великобританії планує переглянути режим надання цілодобової збройної охорони принцу Гаррі та його родині після того, як напередодні вони прийняли рішення відмовитися від фінансових привілеїв, передбачених їх належністю до королівської родини.

Згідно з даними співрозмовників британської газети Evening Standard, “доти, поки вони офіційно є герцогом і герцогинею Сассекськими, їх, а також їхнього сина, розглядають як осіб, які перебувають під міжнародним захистом, королівська охорона з озброєними співробітниками столичної поліції виділена їм міністерством внутрішніх справ”.

“Поки все залишається в силі, але, якщо обставини зміняться, буде проведено повний перегляд”, – додало джерело газети.

Раніше в британському міністерстві внутрішніх справ із занепокоєнням зустріли новину про бажання Гаррі та його дружини Меган провести шеститижневу різдвяну відпустку в Північній Америці, що вимагало збільшення витрат на їх охорону і участі в операції більше 10 співробітників.

Evening Standard зазначає, що охорона сім’ї принца Гаррі обходиться британській скарбниці в 600 тис. фунтів стерлінгів на рік, а всієї королівської родини – більш ніж у 100 млн фунтів на рік.

Раніше стало відомо про плани принца Гаррі та його дружини Меган Маркл відмовитися від королівських привілеїв і самостійно заробляти на життя. Вони висловили бажання жити на два будинки: в Великій Британії і США, повідомляє Interfax Україна.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня