В Ужгороді затримали зловмисника, який обікрав місцеву жительку

В Ужгороді затримали зловмисника, який обікрав місцеву жительку

16:55 Червень 19, 2024

Події 709 2 хвилини

Magyar

Співробітники Ужгородського районного управління поліції оперативно встановили та розшукали 19-річного ужгородця, який обікрав господарське приміщення місцевої жительки. Фігуранта поміщено до ізолятора тимчасового тримання

18 червня до поліції надійшло повідомлення від 31-річної мешканки Ужгорода про те, що невідома особа обікрала господарське приміщення її будинку. 

На місце події прибула слідчо-оперативна група, працівники якої провели всі необхідні першочергові слідчі дії. Встановлено, що вночі сторонній чоловік проник на подвір’я приватного будинку заявниці та викрав з господарського приміщення велосипед та інше майно.

Оперативники кримінальної поліції Ужгорода опрацювали записи з найближчих камер відеоспостереження та одразу встановили зловмисника. Ним виявився 19-річний ужгородець, який вже раніше притягався до відповідальності за вчинення злочинів. 

Розпочавши пошуки поліцейські швидко затримали фігуранта. Відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України його помістили до ізолятора тимчасового тримання. Речові докази слідчі вилучили та в подальшому повернуть потерпілій.

Дії затриманого в поліції кваліфікували за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. За скоєне затриманому загрожує позбавлення волі до 8 років.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня