На Тячівщині напали на працівників «швидкої»

На Тячівщині напали на працівників «швидкої»

18:29 Червень 25, 2024

Події 517 2 хвилини

Magyar

Учора ввечері в Тячівському районі Закарпатської області стався напад на працівників екстреної медичної допомоги. Постраждали фельдшерка та водій, які виконували свій обов’язок, рятуючи життя пацієнтки.

О 20:13 до Центральної оперативної диспетчерської надійшов виклик: «Дівчина помирає, дуже погано. Лежить в траві, за переїздом…».

Бригада № 1402 оперативно прибула на місце, де на них чекала юрба місцевих мешканців. Фельдшерка оглянула пацієнтку, перевірила життєві показники, поміряла тиск та зробила ін’єкцію. Пацієнтка почала приходити до свідомості, але раптом на фельдшерку було здійснено напад.

Невідома жінка вдарила фельдшерку каменюкою по голові, коли та надавала допомогу. Внаслідок удару медикиня знепритомніла… Нападниця втекла з місця події.

Фельдшерку зі струсом головного мозку і ЗЧМТ та водія з опіком очей і гіпертонічним кризом госпіталізували до медичного закладу. На місце події викликано поліцію.

Про це інформує 103 Закарпаття.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня