У росії затримали командира бригади, який вчиняв звірства у Бучі

У росії затримали командира бригади, який вчиняв звірства у Бучі

11:30 Липень 7, 2024

Події 622 2 хвилини

Magyar

У росії затримали командира полку за підозрою в особливо великому шахрайстві, який також причетний до вбивств мирного населення у Бучі. Йдеться про командира 83-ї окремої гвардійської десантно-штурмової бригади Артема Городилова.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни.

Затримали полковника в Рязані й одразу ж доставили до москви, де передали до Головного військового слідчого управління. Там і будуть розслідувати справу. У кримінальній справі Городилов проходить як командир десантно-штурмового полку. Розкрадання якого роду і на яку суму інкримінують офіцеру, невідомо (згідно з КК рф, «особливо великий розмір» починається від 1 млн руб / 11,3 тис. доларів).

«Якщо Городилов на момент арешту справді був командиром 83-ї бригади ДПВ, то російське верховне командування наділило його посиленими обов’язками як командира окремої бригади, а не полку, підпорядкованого дивізії між російськими звірствами в Бучі та російськими. Президент росії володимир путін і російське військове командування, можливо, карають Городилова за те, що путін сприймає як грубу некомпетентність, яка не досягла своїх військових цілей, спричинивши загибель значної кількості »елітних« російських військовослужбовців на Харківському напрямку», – пишуть експерти.

Аналітики також нагадали, російська влада нещодавно заарештувала низку чиновників Міністерства оборони (МО) росії та військових за кримінальними звинуваченнями, які, здавалося б, не пов’язані з їхніми посадами.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня