Кількість жертв нападу в Саутпорті зросла до трьох

Кількість жертв нападу в Саутпорті зросла до трьох

19:00 Серпень 2, 2024

Події 492 2 хвилини

Magyar

Першими двома загиблими стали шести- та семирічна дівчинки, ще вісім дітей та двоє дорослих отримали важкі поранення.

Напередодні від отриманих травм померла дев’ятирічна юнка, відтак кількість загиблих внаслідок нападу з ножем у Великобританії зросла до трьох.

Озброєний ножем 17-річний хлопець напав на групу дівчат з танцювального ансамблю в курортному містечку Саутпорт, на захід від Ліверпуля. Там проводився захід для дітей віком від 6 до 11 років з танцювальною програмою на тему «Тейлор Свіфт», йогою та майстер-класами з рукоділля.

Нападника затримали в той же день, але причини його дій досі не повідомили. Першими двома загиблими стали шести- та семирічна дівчинки, ще вісім дітей та двох дорослих госпіталізували у критичному стані. Наступного дня померла третя жертва.

Поліція не розглядає подію як теракт і застерігає від спекуляцій. Згідно з повідомленнями британської преси, нападник народився в столиці Уельсу Кардіффі, в родині іммігрантів з Руанди.

Джерело

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня