Мітинг під ТЦК у Ковелі: поліція розслідує порушення громадського порядку і небезпечні заклики

Мітинг під ТЦК у Ковелі: поліція розслідує порушення громадського порядку і небезпечні заклики

17:46 Серпень 5, 2024

Події 499 2 хвилини

Magyar

Правоохоронці відкрили два кримінальні провадження за фактом мітингу перед будівлею ТЦК у місті Ковель Волинської області, який відбувся 3 серпня після затримання кількох молодих хлопців.

“За фактом інциденту в Ковелі 3 серпня відкрито два кримінальні провадження”, – інформує ГУ Нацполіції у Волинській області

Зокрема, справи порушили за ч. 1 ст. 295 (заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку) та ч. 1 ст. 293 (групове порушення громадського порядку) Кримінального Кодексу України.

“Наразі правоохоронці продовжують встановлювати учасників інциденту, опитувати очевидців та з’ясовувати інші деталі події. Слідчі дії тривають”, – йдеться в повідомленні.

У поліції нагадали, що 3 серпня отримали повідомлення про те, що біля приміщення місцевого ТЦК та СП зібрались кілька десятків людей, які висловлюють невдоволення роботою підрозділу ЗСУ.

На місце спрямували наряди для охорони публічного порядку. Також там працювала слідчо-оперативна група поліції.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня