Ізраїльський авіаудар по школі в Секторі Газа - багато загиблих

Ізраїльський авіаудар по школі в Секторі Газа - багато загиблих

11:37 Серпень 6, 2024

Події 378 2 хвилини

Magyar

Ізраїль звинувачує ХАМАС у проникненні серед цивільного населення, наражаючи його на небезпеку.

Щонайменше 16 людей загинули, коли ізраїльська авіація завдала удару по школі, яка була домом для переміщених осіб у північній частині Сектору Газа. За даними Палестинської цивільної оборони, ще 21 людина отримала поранення.

Після атаки хтось із ізраїльської армії, як повідомляється, зателефонував місцевому жителю і сказав йому, що школа буде атакована знову, тому ті, хто залишився в живих, втекли.

Ізраїль звинувачує ХАМАС, який вважається палестинською терористичною організацією, у тому, що він проникає серед цивільного населення, наражаючи його на небезпеку. Тому ізраїльська армія повертається в райони, де, за повідомленнями, відбувається перегрупування бойовиків ХАМАС.
За останні місяці значна частина населення Сектору Газа, що становить близько 2 мільйонів 300 тисяч осіб, була переміщена, постійно або тимчасово, кілька разів. Система охорони здоров’я і санітарних послуг практично зруйнована, а голод у секторі зростає.

Джерело

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня