Ізраїльська армія виявила автомобільний тунель через кордон між Газою та Єгиптом

Ізраїльська армія виявила автомобільний тунель через кордон між Газою та Єгиптом

15:26 Серпень 6, 2024

Події 483 2 хвилини

Magyar

Ситуація навколо Ізраїлю загострюється, в той час як Іран і Хезболла готують атаку проти нього, яка може бути здійснена в понеділок на світанку.

Нещодавно ми повідомляли, що все більше країн закликають своїх громадян негайно покинути Ліван і просять людей не їхати до цієї близькосхідної країни через перспективу ескалації.

Ситуація може стати більш серйозною, ніж будь-коли, якщо Іран і Хезболла почнуть спільну атаку на Ізраїль на світанку в понеділок, щоб помститися за скинутих лідерів. Тим часом, «Al Jazeera» повідомляє, що ізраїльська армія виявила тунель, по якому могли пересуватися автомобілі, заввишки 3 метри через кордон між Газою і Єгиптом, що також викликає питання.

Невідомо, хто і скільки людей змогли пройти через тунель таким чином, і що вони везли з собою. За словами армійського чиновника, спеціальний інженерний підрозділ вивчає тунель перед тим, як його знищити.

Джерело

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня