Свалявські рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку та не допустили загорання надвірної споруди

Свалявські рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку та не допустили загорання надвірної споруди

15:22 Серпень 9, 2024

Події 450 2 хвилини

8 серпня о 14:42 до ДСНС Закарпаття повідомили про пожежу на території приватного дворогосподарства, що в с. Сасівка Неліпинської територіальної громади на Мукачівщині. Осередком загорання став житловий будинок. Про це повідомили на лінію 112 пильні сусіди, коли побачили, що дах оселі вже охоплений полум’ям.

На момент прибуття вогнеборців 12-ї державної пожежно-рятувальної частини, площа пожежі складала близько 80 кв. м. Також існувала ймовірність перекидання полум’я на розташовану поруч надвірну споруду, адже відстань від осередку загорання до літньої кухні була менше двох метрів, однак бійці ДСНС не допустили цього.

Гасіння пожежі ускладнювалося ще й відсутністю водопостачання, але рятувальники зуміли забезпечити безперебійну подачу води завдяки мотопомпі, яку поставили на місцевому потічку.

О 15:26 пожежу вдалося локалізувати, а повна ліквідація тривала до 16:01. Вогнем знищено: покрівлю та перекриття будинку на площі 80 кв. м, а також пошкоджено наявне всередині домашнє майно.

На пожежі ніхто з людей не постраждав. Причини та збитки встановлюють компетентні служби.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня