Жерар Депардьє може постати перед судом

Жерар Депардьє може постати перед судом

15:38 Серпень 24, 2024

Події 255 3 хвилини

Magyar

Прокуратура обвинувачує Жерара Депардьє у зґвалтуванні.

14 серпня прокуратура підписала обвинувальний акт щодо всесвітньо відомого французького актора Жерара Депардьє та притягнення його до суду за насильство та сексуальні домагання, вчинені щодо Шарлотти Арно у серпні 2018 року. Чи постане Депардьє перед судом, вирішуватиме слідчий суддя.

Для Шарлотти це величезний крок, повідомила адвокат актриси Карін Дюрьє-Дібольт.

Депардьє був звинувачений у зґвалтуванні та сексуальних домаганнях у грудні 2020 року – після того, як актриса Шарлотта Арнул заявила про два зґвалтування в будинку актора в Парижі наприкінці серпня 2018 року.

Заява, подана актрисою Елен Даррас, яка звинуватила Жерара Депардьє в сексуальному насильстві над нею під час зйомок фільму в 2007 році, була відхилена в кінці грудня через термін давності. У грудні 2023 року іспанська журналістка та письменниця Рут База також подали заяву про зґвалтування проти актора в Іспанії. Події відбувалися в 1995 році в Парижі.

Жерар Депардьє відкидає звинувачення на свою адресу. У відкритому листі, опублікованому в Le Figaro в жовтні минулого року, Жерар Депардьє заявив, що хоче казати «правду» і що він «ніколи, ніколи» не ображав жінок.

Репутація Депардьє не була чистою і до звинувачень у домаганнях. Після початку війни в Україні, через його дружбу з Росією, вона стала ще більш зруйнованою.

Його колега, Едуард Бер, який зіграв Астерікса у фільмі 2012 року «Астерікс і Обелікс: Боже, бережи Британію», також втрачає репутацію: шестеро жінок звинуватили його в сексуальних домаганнях.

index.hu

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня