Через пожежу сухої трави та сміття ледь не згорів житловий сектор у Берегові

Через пожежу сухої трави та сміття ледь не згорів житловий сектор у Берегові

09:32 Серпень 27, 2024

Події 469 2 хвилини

Повідомлення про загорання на відкритій території у м. Берегове на вулиці Сігет до Служби порятунку надійшло о 12:25. По прибуттю на місце пожежі вогнеборці 17-ї державної пожежно-рятувальної частини міста встановили, що існує загроза перекидання вогню на житловий сектор, тож було прийнято рішення про залучення додаткових сил. Площа займання становила 2 гектари і з сухостою вогонь вже встиг перекинутися на альтанки та дерев’яну загорожу приватних дворогосподарств. На щастя, вогнеборцям вдалось вчасно зупинити стихію о 13:10 локалізувавши пожежу, а ще через пів години ліквідувавши її.

Пізніше, вже на вулиці Можайського, виникла інша пожежа сухостою поблизу полігону твердих побутових відходів. О 14:42 бійці ДСНС зупинили розповсюдження полум’я на площі 1,2 гектара. А остаточно загасили пожежу о 15:09.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня