У Тверській і Московській областях рф після атаки безпілотників палають ДРЕС

У Тверській і Московській областях рф після атаки безпілотників палають ДРЕС

09:33 Вересень 1, 2024

Події 304 2 хвилини

У ніч на неділю невідомі безпілотники атакували 10 регіонів країни-агресора росії. Про це повідомляє місцева влада та Telegram-канали 1 вересня.

Так, вибухи лунали у Московській, Рязанській, Тульській, Воронезькій, Липецькій, Брянській, Бєлгородській, Курській, Калузькій та Орловській областях рф.

Місцева влада традиційно заявляє, що начебто “всі безпілотники збито” і обійшлося без жертв і руйнувань, але оприлюднені відео у соцмережах свідчать, що це не так.

Так, у Тверській області росіяни публікують відео сильної пожежі на Конаківській ДРЕС (державна районна електростанція). За словами очевидців, пожежа почалася саме після атаки безпілотників.

Telegram-канал ASTRA пише про дві пожежі після атаки БПЛА в Тверській області – атаковані ДРЕС і газорозподільна мережа, яка знаходиться за кілька кілометрів від неї.

Також у Московській області після удару безпілотниками спалахнула пожежа на Каширській ДРЕС.

Окрім того, оприлюднено відео “прильотів” у Раменському окрузі Московської області. Поки невідомо, що саме там було уражено. Але реакція місцевого мешканця дуже красномовна.

А мешканці Москви діляться кадрами факелу, що горить, на НПЗ у Капотні, який сьогодні намагалися атакувати БПЛА.

“Такий “стовп вогню” у московському районі Капотня жителі раніше вже спостерігали – так виглядають планові роботи зі спалювання палива на НПЗ. Явище раніше назвали “капотнінський смолоскип”. Однак сьогодні, після атаки БПЛА, нібито “смолоскип” горить сильніше”, – пише ASTRA.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня