Ізраїль завдав авіаудару по Бейруту, вбивши командира «Хезболли»

Ізраїль завдав авіаудару по Бейруту, вбивши командира «Хезболли»

20:25 Вересень 20, 2024

Події 0 2 хвилини

Армія Ізраїлю завдала авіаудару по Бейруту, вбивши командувача операціями „Хезболли” Ібрагіма Акіла. В результаті атаки загинуло 8 людей, 59 отримали поранення.

Армія Ізраїлю в п’ятницю завдала авіаудару по столиці Лівану Бейруті, в результаті якої загинув командувач операціями „Хезболли” Ібрагім Акіл. Про це пише видання Reuters з посиланням на власні джерела.

„Ізраїль у п’ятницю вбив високопоставленого командира „Хезболли” під час авіаудару по південному передмісті Бейрута. Ціллю був командувач операціями „Хезболли” Ібрагім Акіл, який служить у вищому військовому органі угруповання. Акіл був убитий разом із членами елітного підрозділу „Радван”, коли вони проводили зустріч”, – пише видання.

Видання зазначає, що за голову Акіла США призначили нагороду в 7 млн доларів через його причетність до смертоносного бомбардування морських піхотинців у Лівані в 1983 році

За попередніми даними міністерства охорони здоров’я Лівану, в результаті удару загинуло вісім людей і ще 59 отримали поранення.

Джерело

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня