Дві співробітниці шахти в Донецькій області загинули через обстріл - Міненерго

Дві співробітниці шахти в Донецькій області загинули через обстріл - Міненерго

19:37 Вересень 22, 2024

Події 91 2 хвилини

Дві працівниці шахти в Донецькій області були знайдені загиблими на території підприємства в результаті обстрілу і виникнення пожежі за останню добу, ще одну було госпіталізовано.

Про це повідомило Міністерство енергетики.

„Через обстріл території шахти виникла пожежа, продукти горіння в шахту не потрапляли. На момент інциденту в шахті перебував 371 працівник, усіх було виведено на поверхню. Пожежу ліквідовано. У результаті обстеження будівель знайдено загиблими двох працівниць, ще одну постраждалу доправлено в лікарню”, – йдеться в повідомленні.

Населений пункт, де сталася трагедія, не уточнюється.

Також, за даними Міненерго, за минулу добу через обстріли та бойові дії були знеструмлення споживачів у Донецькій, Полтавській та Сумській областях. Зокрема, у Сумській і Полтавській областях через обстріли виникали пожежі, знеструмлювалися підстанції та побутові споживачі – пожежі було ліквідовано, живлення частково відновлено.

Минулої доби енергетики відновили живлення для 12 тис. 110 споживачів, знеструмлених унаслідок бойових дій і технологічних порушень.

Загалом через бойові дії і техпорушення станом на ранок 22 вересня залишалися частково або повністю знеструмленими 485 населених пунктів.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня