У Козачій Лопані через атаку ворожого дрона загинув суддя Верховного суду, який розвозив гумдопомогу

У Козачій Лопані через атаку ворожого дрона загинув суддя Верховного суду, який розвозив гумдопомогу

18:55 Вересень 28, 2024

Події 2 2 хвилини

Загиблий внаслідок удару російського FPV-дрона по Козачій Лопані в суботу був суддею Верховного суду, повідомляє пресслужба Харківської облпрокуратури.

“28 вересня ворожий FPV-дрон влучив у цивільний автомобіль Mitsubishi Lancer у селищі Козача Лопань Дергачівської ТГ. 61-річний водій загинув на місці. Жертвою цинічного удару став суддя Верховного Суду, який розвозив гуманітарну допомогу місцевим жителям”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, було поранено трьох жінок, які, за попередніми даними, також перебували в цьому автомобілі. Їх госпіталізували.

Розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством) КК України.

“Уточнену інформацію буде надано після встановлення всіх деталей чергового злочину російської армії”, – наголосили у пресслужбі облпрокуратури.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня