Сирійський мігрант поранив понад 30 людей у Німеччині, під загрозою життя дітей

Сирійський мігрант поранив понад 30 людей у Німеччині, під загрозою життя дітей

10:24 Жовтень 1, 2024

Події 0 3 хвилини

Magyar

31 людина була поранена сирійським мігрантом в Ессені в суботу вдень, двоє дітей перебувають у критичному стані. Нападник вдирався в будинки, підпалював їх, в’їжджав на фургоні в будівлі, а потім нападав на перехожих з мачете.

«Поліція не знає, що стоїть за цим незрозумілим випадком, але він, очевидно, схожий на численні попередні випадки», – повідомляє Мандінер, посилаючись на статтю в Bild.

Зловмисник підпалив багатоквартирний будинок на розі вулиць Альтенезенер-штрассе і Пільштікер-штрассе близько 17:00 в суботу вдень, після чого поїхав у напрямку Цольферайнштрассе, де підпалив ще один будинок.

Усього в результаті пожеж того дня постраждало 29 осіб, але зараз пожежна служба повідомила вже про 31 постраждалого.

Батьки скидали своїх дітей з водостоку на руки помічнику, але двоє з них все ще перебувають у критичному стані, пише газета. Потім чоловік поїхав у напрямку Катернбергерштрассе, де в’їхав на своєму фургоні в овочеву крамницю, згодом дав задній хід і в’їхав у неї ще раз. Потім він попрямував до іншого магазину, де дістав мачете і погрожував ним.

Поліції вдалося його затримати, у чоловіка були опіки на руках.

Джерело:  (hirado.hu)

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня