На Закарпатті виявили двох туристів, які забули адресу на парубоцьку вечірку

На Закарпатті виявили двох туристів, які забули адресу на парубоцьку вечірку

18:28 Жовтень 5, 2024

Події 0 2 хвилини

На Закарпатті прикордонники відділення «Хижа» Мукачівського загону виявили двох жителів Львівщини, які мали намір незаконно потрапити до Румунії.

Чоловіків віком 23 та 24 роки затримали під час перевірки в прикордонній зоні. Військовослужбовцям молодики повідомили, що приїхали на Закарпаття до друга на парубоцьку вечірку. Проте ім’я товариша та адресу його проживання вони згадати не змогли.

Згодом співробітники оперативно-розшукового відділу «Дякове» з’ясували, що насправді чоловіки планували перетинати кордон поза пунктами пропуску. Завчасно підготовлене спорядження — каремати, дощовики, спальні мішки, суміш для розпалювання вогнища, ліхтарі, компаси тощо — львів’яни надіслали поштою на Закарпаття і планували використати його після прибуття.

Чоловіків затримали. Стосовно них склали протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Справи скерували до суду.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня