Керівниці МСЕК на Хмельниччині повідомили про підозру у незаконному збагаченні

Керівниці МСЕК на Хмельниччині повідомили про підозру у незаконному збагаченні

19:36 Жовтень 5, 2024

Події 0 2 хвилини

Керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи, у якої вилучили майже 6 млн дол., повідомили про підозру.

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора у Telegram.

Про вручення підозри керівниці МСЕК стало відомо у суботу, 5 жовтня.

За даними слідчих, у її робочому кабінеті знайшли 100 тисяч доларів, підроблені медичні документи, та списки ухилянтів. Тоді як вдома вона зберігала 5 мільйонів 244 тисяч доларів, 300 тисяч євро, понад 5 млн грн та брендові прикраси. Крім цього, у неї знайшли документи, які можуть вказувати на відмивання грошей через різні бізнес-проєкти.

«Вказані кошти фігурантка не внесла до своїх щорічних декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій місцевого самоврядування», – додають прокурори.

Усі гроші та інші речові докази вилучили. Прокурор уже вніс до суду клопотання арешт коштів. Також повідомляють, що наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Крім цього, правоохоронці перевіряють підстави набуття родичами підозрюваної великої кількості об’єктів нерухомості за кордоном та в Україні, елітного автопарку, корпоративних прав та рахунків за кордоном з майже 2,3 млн доларів.

Джерело

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня