Росіяни обстріляли чотири райони Донецької області. Є загиблі та поранені

Росіяни обстріляли чотири райони Донецької області. Є загиблі та поранені

15:54 Жовтень 6, 2024

Події 218 3 хвилини

Російські окупанти протягом доби обстріляли чотири райони Донецької області, двоє людей загинуло, ще шестеро дістали поранення. Про це 6 жовтня в Telegram повідомив начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

За його словами, внаслідок обстрілу у Великій Новосілці Волноваського району одна людина загинула й одну поранено.

Як уточнили у поліції, загинув 86-річний чоловік, а поранення дістала його 76-річна дружина, яку ушпиталили без свідомості. За даними правоохоронців, росіяни скинули авіабомбу ФАБ-250 з уніфікованим модулем планерування і корекції. Також пошкоджено три приватні будинки.

У Бахмутському районі окупанти пошкодили 10 будинків: два у Сіверську, один у Серебрянці, п’ять приватних будинків і одну багатоповерхівку у Часоярівській громаді, поінформував Філашкін. У Торецьку загинула людина, там також пошкоджено будинок.

По Костянтинівці Краматорського району, за повідомленням поліції, окупанти вдарили бомбою ФАБ-250 із модулем УМПК та артилерією, як наслідок травмували п’ятьох мирних жителів, руйнувань зазнали 26 приватних будинків, підприємство, гараж, три автомобілі, шість ліній електропередавання і три газопроводи.

Філашкін додав, що в Миколаївці пошкоджено 15 приватних будинків, багатоповерхівку, два гуртожитки й адмінбудівлю. Ще один об’єкт пошкоджено у Новооленівці Іллінівської громади.

У Кураховому Покровського району через артилерійські обстріли пошкоджено п’ять багатоквартирних будинків, повідомила поліція. За словами голови ОВА, у Гірнику пошкоджено багатоповерхівки, а також приватні будинки в Острівському.

„Усього за добу росіяни 21 раз обстріляли населені пункти Донецької області. Із лінії фронту евакуйовано 428 людей, у тому числі 33 дитини”, – розповів Філашкін.

Джерело

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня