Біля посольства Ізраїлю в Данії стався черговий вибух

Біля посольства Ізраїлю в Данії стався черговий вибух

15:09 Жовтень 8, 2024

Події 0 2 хвилини

Magyar

Біля посольства Ізраїлю в Данії стався ще один вибух, повідомила поліція 7 жовтня, у річницю терористичної атаки ХАМАС на Ізраїль.

Вибух стався приблизно за 500 метрів від посольства в Копенгагені, через п’ять днів після двох вибухів біля будівлі, внаслідок яких арештували двох громадян Швеції, повідомляє The Times of Israel.

«Звісно, ми перевіримо чи є зв’язок з попереднім інцидентом в ізраїльському посольстві», – повідомила журналістам глава поліції Копенгагена Тріне Моллер. На фото, опублікованих у данських ЗМІ, видно сліди вибуху перед житловим будинком, приблизно за 500 метрів від посольства Ізраїлю.

За даними шведського інформаційного агентства «Sapo», до вибухів у Данії 2 жовтня ймовірно причетний Іран, як і до стрілянини біля посольства Ізраїлю в Стокгольмі напередодні.

5 жовтня біля посольства Ізраїлю в Копенгагені прогриміли два вибухи. Унаслідок вибухів ніхто не постраждав, не постраждала і будівля дипломатичного відомства. 

(vg.hu)

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня