Хакери викрали реквізити банківських рахунків у найбільшої міжнародної системи грошових переказів

Хакери викрали реквізити банківських рахунків у найбільшої міжнародної системи грошових переказів

14:45 Жовтень 12, 2024

Події 2 2 хвилини

Magyar

Компанія MoneyGram заявила, що шахраї викрали дані клієнтів, зокрема номери їхніх банківських рахунків. Це сталося під час кібератаки, яка минулого місяця зупинила роботу сервісу на кілька днів, повідомляє Finextra.

Наприкінці вересня MoneyGram була змушена відключити свої системи через «проблеми з кібербезпекою». Як стверджують у компанії, було виявлено, що неавторизована третя сторона отримала доступ до персональних даних окремих споживачів.

Ця інформація включає імена, контактні дані, дати народження, національні ідентифікаційні номери, копії державних ідентифікаційних документів, інші ідентифікаційні документи, зокрема рахунки за комунальні послуги, номери банківських рахунків, номери бонусів MoneyGram Plus Rewards, інформацію про транзакції, а також інформацію, пов’язану з кримінальними розслідуваннями.

Клієнтам рекомендують «залишатися пильними», а деяким з них пропонують безкоштовні послуги з перевірки особи протягом двох років.

MoneyGram, яка має понад 50 мільйонів користувачів, що надсилають більше ніж 200 мільярдів доларів на рік, є другим за величиною провайдером послуг грошових переказів у світі.

Атака вже призвела до часткової втрати бізнесу американської компанії, зокрема не продовжувати з нею довгостроковий контракт вирішила пошта Великобританії.

Джерело:  (portfolio.hu)

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня