Румунія зафіксувала дрони у своєму повітряному просторі

Румунія зафіксувала дрони у своєму повітряному просторі

20:29 Жовтень 24, 2024

Події 6 2 хвилини

Увечері, 23 жовтня, радарні системи зафіксували в повітряному просторі Румунії два безпілотники. Це вже третє подібне порушення за тиждень. Про це повідомляє Reuters.

Видання зазначає, що військові підіймали в небо винищувачі F-16, але не змогли перехопити безпілотники. БПЛА було зафіксовано над прикордонними з Україною повітами Констанца і Тульча.

Reuters пише, що безпілотники втретє за тиждень порушують повітряний простір Румунії.

Нагадаємо, що 17 жовтня, Румунія підняла в небо чотири винищувачі через порушення національного повітряного простору невеликим літальним апаратом, ймовірно, безпілотником, який проник на глибину до 14 км у південно-східному повіті Констанца.

Румунія підняла в небо два винищувачі F-16 та два іспанські F-18, які будуть виконувати місії з охорони повітряного простору країни до кінця року. Пілоти не виявили безпілотник, а мешканцям округу Констанца було рекомендовано сховатися.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня