Стало відомо ім'я затриманого керівника облавтодору Закарпаття

Стало відомо ім'я затриманого керівника облавтодору Закарпаття

22:51 Січень 24, 2020

Події 2624 2 хвилини

Magyar

Як стверджує журналіст Віталій Глагола у своєму Телеграм-каналі, затриманим виявився Логойда Роман Семенович, заступник директора облавтодору, що зараз виконує обов‘язки керівника.

— Майже 15000$ – це сума, аби залишити на посаді керівника однієї із філій облавтодору. Завтра суд буде вирішувати, яку міру запобіжного заходу обрати пану Логойді. Постараюсь трошки більше деталей написати про те у кого ж він вимагав гроші і т.д, — додає журналіст.

В свою чергу в пресслужбі СБУ додають, що співробітники СБ України затримали двох фігурантів справи у Мукачеві в кав’ярні під час отримання другої частини хабаря у розмірі 325 тисяч гривень.

ГУ внутрішньої безпеки СБУ перевіряє інші факти вимагання та отримання неправомірної винагороди учасниками угруповання, які за оперативною інформацією мали системний характер.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня