Чоловік кілька тижнів розстрілював автомобілі на дорогах Каліфорнії: його упіймали завдяки Tesla

Чоловік кілька тижнів розстрілював автомобілі на дорогах Каліфорнії: його упіймали завдяки Tesla

09:21 Червень 2, 2021

Події 1191 2 хвилини

Камери Tesla допомогли затримати людину, яка розстрілювала автомобілі на дорогах протягом декількох тижнів. Можливо, він відповідальний приблизно за 100 подібних випадків.

Камери електромобілів Tesla іноді допомагають у таких питаннях, про які навряд чи замислювалися творці цих авто. Поліції вдалося затримати зловмисника саме завдяки запису з камер автомобіля Tesla.

Інциденти на дорогах Каліфорнії

Кілька тижнів у різних округах Каліфорнії невідомий розстрілював автомобілі на дорогах. Поліція отримала понад 100 подібних звернень, але знайти стрілка все не вдавалося.

Один з обстріляних автомобілів

У підсумку Джессі Леал Родрігес – саме так звуть 34-річного підозрюваного – вибрав наступною ціллю автомобіль Tesla. Це й стало його фатальною помилкою.

Червоний Chevy Trailblazer, який належить підозрюваному, був знятий камерами машини, що дозволило поліції затримати злочинця.

Зараз Родрігесу пред’явлено ряд звинувачень, включаючи замах на вбивство і напад на людину, який призвів до тяжких тілесних ушкоджень. Поки його зв’язок з іншими нападами не доведено, але напади після затримання припинилися.

Автомобіль підозрюваного

Звинувачень навіть нинішніх уже достатньо, щоб Родрігес, у разі визнання його винним, сів за ґрати на термін до 57 років.

Мотиви злочинця поки невідомі. Також немає точних даних про серйозність травм постраждалих. Про смерті джерела не повідомляють.

Джерело

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
baner 1 baner 2
Новини дня