На Житомирщині поліція патрулює місця проживання рідних жінки, яка померла від коронавірусу

На Житомирщині поліція патрулює місця проживання рідних жінки, яка померла від коронавірусу

10:02 Березень 14, 2020

Події 4465 2 хвилини

Magyar

На Житомирщині поліція охороняє правопорядок поблизу місць проживання рідних жінки, яка померла від коронавірусу. Про це кореспонденту УНН повідомили у пресслужбі ГУНП у Житомирської області.

«Поліція забезпечує правопорядок, у тому числі забезпечує охорону правопорядку поблизу місць проживання жінки та її рідних. Якщо ми говоримо про функції поліції, то під охорону беруться певні особи за певних обставин. Тут не йдеться про фізичну охорону осіб. Тут йдеться про забезпечення правопорядку. І поліція працює поблизу місць проживання рідних жінки. Ніяких підстав для паніки або якихось протиправних дій», – повідомили у пресслужбі.

Також у пресслужбі додали, що вони не пропонували рідним померлої жінки охорону, а лише забезпечують публічну безпеку та порядок у межах своїх повноважень.

Нагадаємо, у четвер у Радомишлі померла 71-річна жінка, котру госпіталізували з двосторонньою пневмонією та діагностували в неї зараження коронавірусом. Жінка повернулася з Польщі 1 березня, через два дня стала почуватися зле, зверталася кілька разів до лікарів, у четвер жінку госпіталізували. У п’ятницю вранці лікарі називали стан жінки середньої тяжкості, її підключили до апарату штучного дихання.

Четверо членів родини жінки перебувають на самообсервації у себе вдома під наглядом медиків.

(vb/unn.com.ua)

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня