ДСНС отримала 52 одиниці техніки від Уряду КНР

ДСНС отримала 52 одиниці техніки від Уряду КНР

13:40 Грудень 27, 2019

Події 3334 2 хвилини

26 грудня Державна служба з надзвичайних ситуацій отримала 52 одиниці техніки на загальну суму понад 95 мільйонів юанів в рамках реалізації проекту безоплатної допомоги Уряду України від Уряду Китайської Народної Республіки. Сьогодні ж, в МВС України, сторони підписали відповідний Акт приймання-передачі проекту надання аварійно-рятувальної техніки та обладнання.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зазначив, що це вже другий спільний проект між МВС та Китаєм.

У свою чергу, Голова ДСНС Микола Чечоткін зауважив, що інженерна техніка, передана в рамках попереднього Проекту, використовувалась під час розбирання зруйнованих житлових будинків, а також під час ліквідації надзвичайних ситуацій пов’язаних із завалами, руйнуваннями будівель та масштабними аваріями на транспорті. Водночас, електротехнічні та насосні засоби забезпечували безперебійне аварійне енергоживлення об’єктів інфраструктури та залучались до ліквідації наслідків підтоплень житлових будинків.

У рамках безоплатної допомоги Державній службі України з надзвичайних ситуацій передано 52 одиниці спеціальної аварійно-рятувальної техніки та обладнання на загальну суму понад 95 мільйонів юанів (або понад 318 мільйонів гривень, або понад 13,6 мільйонів доларів США). Зокрема, пожежні автопідіймачі та пожежні автодрабини — 16 одиниць, автомобільні крани — 16 одиниць, гусеничні бульдозери — 10 одиниць, автогрейдери — 10 одиниць, повідомляє Урядовий портал.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня