Кислотна атака в лондонській школі, одна дівчинка отримала травми, які загрожують її життю

Кислотна атака в лондонській школі, одна дівчинка отримала травми, які загрожують її життю

13:56 Жовтень 3, 2024

Події 169 3 хвилини

Magyar

У понеділок вдень в одній зі шкіл Лондона стався напад з використанням кислоти. Жертвами інциденту стало троє дітей, одна з постраждалих дівчаток отримала травми, які загрожують її життю. Поліція розпочала розслідування і зараз докладає всіх зусиль, щоб знайти зловмисника.

Дівчинка-підліток отримала небезпечні для життя травми після того, як в одній зі шкіл на заході Лондона учнів і персонал облили кислотою, повідомляє The Guardian.

Поліцейські, які прибули на місце події разом з парамедиками і лондонською пожежною бригадою, виявили трьох постраждалих, в тому числі 14-річну дівчинку, «чиї травми потенційно небезпечні для життя», вона залишається в лікарні, повідомила поліція.

16-річний хлопець також отримав серйозні, але не настільки небезпечні для життя травми, а 27-річна жінка відбулася незначними ушкодженнями, її відпустили з лікарні, і вона одужує вдома.

Двоє співробітників поліції повідомили, що їм стало зле на місці події, і їх також доставили до лікарні, щоб запобігти погіршенню здоров’я.

Наразі невідомо, яка саме рідина була використана для скоєння нападу. «Розслідування щодо речовини триває», – заявила лондонська поліція.

«На цьому етапі офіцери вважають, що це якась кислотна речовина. Проводиться повне розслідування з метою встановлення та арешту винних. Розслідування все ще триває», – додали вони. Згідно із заявою, поширеною навчальним закладом у вівторок, школа залишається зачиненою.

Влада звернулася до всіх, хто був свідком інциденту або володіє інформацією, яка може допомогти розслідуванню, з проханням зв’язатися з поліцією.

Джерело: index.hu

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня